septiembre
29

¿Hablamos de intolerancias alimentarias?

LUNES MAÑANA de 10 a 13 horas

Gemma Marquès nos planteará un abordaje a las intolerancias alimentarias en un curso teórico audiovisual, respondiendo a las preguntas y dudas más frecuentes.

  • Intolerancia al gluten (celiaquía), a la lactosa y a la fructosa, versus alergias alimentarias.

 

Mireia Anglada nos enseñará las mejores cocciones, de forma teórica y práctica demostrativa y cómo cocinar los cereales y las harinas.

  • Aportando recetas muy atractivas y suculentas. Primeros platos, segundos platos y postres.

 

LUGAR: Nútrim Salut. c/. Borrell 142 08015 Barcelona

FECHA: 29 Septiembre 2014

HORARIO: MAÑANA  de 10 a 13 horas

Precio: 49 €

Reservas/Información:

info@gemmamarques.cat

info@mireiaanglada.com

setembre
29

Parlem d’intoleràncies alimentaries?

DILLUNS MATI de 10 a 13 h.

Gemma Marquès ens plantejarà l’abordatge a les intoleràncies alimentàries en un curs teòric audiovisual, responent les preguntes i dubtes més freqüents.

  • Intolerància al gluten (celiaquia), a la lactosa i a la fructosa, versus al·lèrgies alimentàries.

 

Mireia Anglada ens ensenyarà les millors coccions, de forma teòrica i pràctica demostrativa, i com cuinar els cereals i les farines.

  • Aportant receptes molt atractives i suculentes. Primers plats, segons plats i postres.

 

DATA: 29 Setembre 2014

LLOC: Nútrim Salut. c/. Borrell 142 08015 Barcelona

Preu: 49 €

Reserves/informació:   

info@gemmamarques.cat

info@mireiaanglada.com

 

 

 

 

Septiembre
29

¿Hablamos de intolerancias alimentarias?

LUNES TARDE de 17 a 20 horas

Gemma Marquès nos planteará un abordaje a las intolerancias alimentarias en un curso teórico audiovisual, respondiendo a las preguntas y dudas más frecuentes.

  • Intolerancia al gluten (celiaquía), a la lactosa y a la fructosa, versus alergias alimentarias.

 

Mireia Anglada nos enseñará las mejores cocciones, de forma teórica y práctica demostrativa y cómo cocinar los cereales y las harinas.

  • Aportando recetas muy atractivas y suculentas. Primeros platos, segundos platos y postres.

 

LUGAR: Nútrim Salut. c/. Borrell 142 08015 Barcelona

FECHA: 29 Septiembre 2014

HORARIO: TARDE  de 17 a 20 horas

Precio: 49 €

 

Reservas/Información:

info@gemmamarques.cat

info@mireiaanglada.com

setembre
29

Parlem d’intoleràncies alimentaries?

DILLUNS TARDA de 17 a 20 h

Gemma Marquès ens plantejarà l’abordatge a les intoleràncies alimentàries en un curs teòric audiovisual, responent les preguntes i dubtes més freqüents.

  • Intolerància al gluten (celiaquia), a la lactosa i a la fructosa, versus al·lèrgies alimentàries.

 

Mireia Anglada ens ensenyarà les millors coccions, de forma teòrica i pràctica demostrativa, i com cuinar els cereals i les farines.

  • Aportant receptes molt atractives i suculentes. Primers plats, segons plats i postres.

 

DATA: 29 Setembre 2014

LLOC: Nútrim Salut. c/. Borrell 142 08015 Barcelona

Preu: 49 €

Reserves/ informació:

info@gemmamarques.cat

info@mireiaanglada.com

 

 

octubre
4

Parlem d’intoleràncies alimentàries?

DISSABTE MATÍ de 10 a 13 hores

Gemma Marquès ens plantejarà l’abordatge a les intoleràncies alimentàries en un curs teòric audiovisual, responent les preguntes i dubtes més freqüents.

  • Intolerància al gluten (celiaquia), a la lactosa i a la fructosa, versus al·lèrgies alimentàries.

 

Mireia Anglada ens ensenyarà les millors coccions, de forma teòrica i pràctica demostrativa, i com cuinar els cereals i les farines.

  • Aportant receptes molt atractives i suculentes. Primers plats, segons plats i postres.

 

DATA: 4 Octubre 2014

LLOC: Nútrim Salut. c/. Borrell 142 08015 Barcelona
Preu: 49 €

Reserves / informació:
info@gemmamarques.cat
info@mireiaanglada.com

 

octubre
4

¿Hablamos de intolerancias alimentarias?

SÁBADO MAÑANA de 10 a 13 horas

 

Gemma Marquès nos planteará un abordaje a las intolerancias alimentarias en un curso teórico audiovisual, respondiendo a las preguntas y dudas más frecuentes.

  • Intolerancia al gluten (celiaquía), a la lactosa y a la fructosa, versus alergias alimentarias.

 

Mireia Anglada nos enseñará las mejores cocciones, de forma teórica y práctica demostrativa y cómo cocinar los cereales y las harinas.

  • Aportando recetas muy atractivas y suculentas. Primeros platos, segundos platos y postres.

 

LUGAR: Nútrim Salut. c/. Borrell 142 08015 Barcelona

FECHA: 4 Octubre 2014

HORARIO:  SÁBADO MAÑANA  de 10 a 13 horas

Precio: 49 €

 

Reservas/Información:   

info@gemmamarques.cat

info@mireiaanglada.com

JUNY
1

2014 / AVIAT NOVES DATES DELS CURSOS

BARCELONA

Molt aviat posaré les dates dels nous cursos.

Cursos teòrics i pràctics on es fusionarà la SALUT i la GASTRONOMIA.

Cursos on s’abordaran temes diversos d’algunes patologies més freqüents amb una visió nutricional integrativa.

GEMMA