LA VITAMINA C

La vitamina C, àcid ascòrbic o ascorbat. S’absorbeix a nivell estómac i intestí (al segment superior) Millor prendre la dosi de vitamina C en 3 vegades al dia o en comprimits d’alliberació lenta. L’alcohol disminueix l’absorció de la vitamina C Considerada la més fràgil de les...
Llegir més →

ALGA ESPIRULINA

L’Espirulina és una minúscula alga amb forma d’espiral i de color verd blavós. És un súper aliment que ofereix una gran varietat d’elements altament nutritius. Es considera una proteïna completa ja que el 70% dels seus aminoàcids són d’alta qualitat. Conté els 9 aminoàcids...
Llegir més →

BROU DEPURATIU

Us proposem la recepta d’un brou de verdures amb algues que depura la sang, revitalitza, mineralitza, escalfa, elimina el greix de l’organisme, treu la nicotina dels pulmons i té efecte diürètic. En podeu anar prenent durant el dia, en qualsevol moment. Ingredients: 2,5 litr...
Llegir més →

CRUCÍFERES

Les crucíferes son: la col, cols de Brussel·les, col arrisada, col llombarda col xinesa, bròquil, coliflor, brocoli, grelos (prové del nap), rave i nap. Contenen glucosinolats amb reconegudes propietats anticàncer. Els glucosinolats més estudiats en el càncer son el...
Llegir més →

BENEFICIS DE LES LLAVORS DE GIRA-SOL

Les llavors de gira-sol són sotmeses a un procés per retirar-li la closca, deixant el nutritiu i ric centre. Durant segles, les llavors de gira-sol han estat consumides com un remei d’herbes, amb propietats que milloren la salut degut a les seves vitamines, minerals i altres...
Llegir més →

LA CÚRCUMA

La cúrcuma és un potent antiinflamatori molt utilitzat a la cuina hindú i a la medicina ayurvèdica. Es considera “or en pols” de l’Índia. El seu ús com a planta medicinal es remunta a quatre mil anys. La Cúrcuma és l’arrel d’una planta anomenada Curcuma longa. És el...
Llegir més →
12